Werkwijze

De aanpak van Metgezel

1. Telefonisch of e-mail contact 
In een eerste telefonisch contact beluister ik uw vraag en geef ik aan of ik u kan helpen. U kunt mij ook een e-mail sturen met uw verzoek, waarna ik contact met u opneem.

2. Kosteloos kennismakingsgesprek
Indien ik u kan helpen, maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. We kijken of er een klik is en bespreken uw vragen en verwachtingen en mijn mogelijkheden. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

3. Afspraken en Prijsopgave
Indien we met elkaar verder willen gaan, dan zet ik onze afspraken en een prijsopgave op papier. Bent u daarmee akkoord, dan start het traject.

Indien u een Persoonsgebonden Budget (PGB) heeft, dan kunt u sommige activiteiten vergoed krijgen. Meer informatie vindt u op www.pgb.nl.

4. Samen op weg
Een groot goed voor u en voor mij is een zo lang mogelijk behoud of vergroting van uw zelfstandigheid, zelfredzaamheid en eigenwaarde. In de ondersteuning op maat kijken we samen naar wat u zelf kunt en waarin ik u kan ondersteunen. Belangrijk hierin is dat ik u help de regie, waar nodig en mogelijk, opnieuw op te pakken.

Samen zoeken we creatieve oplossingen voor praktische uitdagingen.
Op die manier kunt u nog veel zelf, en blijft u dat zo lang mogelijk doen.